Velkommen til

Foreningen Haandarbejdets Fremmme

Den flotte forside er et indblik i en Bachelor kollektion af dimittend Kiva Dam fra Scandinavian Academy of Fashion Design.

Læs mere om brugen af teknikken tamburering af lunéville-broderiet, drapering og tekstil print, som Kiva Dam har brugt i sin overdådige couture kollektion.

Årets Korssting 2023

Årets Korssting 2023 er tegnet af H.M. Dronningen.

Den 4. oktober 2022 – afholdt Foreningen reception på Amalienborgmuseet i anledningen af Lancering af dronningens design af Årets Korssting. H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsesse Benedikte var tilstede ved lancering af Årets Korssting 2023 på Amalienborgmuseet, Havesalen i Christian VIII’s Palæ.

Vi takker alle tilstedeværende for en dejlig eftermiddag.

Dronningen har tidligere tegnet Årets Korssting for Haandarbejdets Fremme i årene 1978, 1984 og 2004. Dronningen har endvidere gennem tiden designet diverse broderimønstre for Foreningen Haandarbejdets Fremme, disse findes i Haandarbejdets Fremmes Katalog no. 18. og kan købes hos foreningens forhandlere, samt nu også i Amalienborgmuseets butik.

Foreningen har til brug for trykning og fotografering m.m. af kalenderen modtaget donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

Foto: Kongehuset
Foto: Haandarbejdets Fremme, Damgrafisk

_

Nye farver i Dansk Blomstergarn

Køb dem hos din nærmeste forhandler, enten enkeltvis eller i en lille æske med alle 23 farver incl. et fint mønsterark.

Bliv Medlemskab af foreningen

Haandarbejdets Fremme

Skriv til hfbladpost@gmail.com

Haandarbejdets Fremmes blad

Bladet udgives 3 gang årligt til medlemmer af foreningen.